Vogels Avontuurlijk Spelen

Gemonde, vrijdag 08-09-2017

Vogels ‘timmert’ aan de weg!

Eindelijk is het zover! Na enkele hectische weken is vandaag Vogels Avontuurlijk Spelen officieel begonnen met haar werkzaamheden. Het nieuwe bedrijf onder leiding van Peter van den Bogaart en Remco Vogels gaat zich met name richten op het ontwerpen, aanleggen en beheren van speelplekken, gespecialiseerd op het natuurlijk spelen.

Met deze stap speelt Vogels in op een actueel thema op de politieke agenda, waarin benadrukt wordt hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van kinderen om buiten te spelen en vooral in aanraking komen met natuurlijke elementen. Zien, voelen, ruiken zijn belangrijke onderdelen om de fantasiewereld van kinderen te stimuleren.

Met de ervaring van Peter van den Bogaart op dit onderdeel en de vier reeds aangenomen creatieve vakmensen, hoopt Vogels Avontuurlijk Spelen zich snel te profileren op de markt.

Vogels Avontuurlijk spelen is te herkennen aan het rode logo, dat inmiddels te zien is op de reeds aangeschafte voertuigen en machines.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact op met Remco of Peter of neem een kijkje op de website www.avontuurlijk-spelen.nl.