Herinrichting Plein 40-45 te Hilvarenbeek​

Ontdek ons laatste meesterwerk: de herinrichting van Plein 40-45 in Hilvarenbeek. Een uniek project waarbij we eigen ontwerp en realisatie hebben verzorgd, met aandacht voor zowel esthetiek als duurzaamheid.

Ons vaste planten concept, geïnspireerd door Lageschaar’s prairiebeplanting, brengt een weelde aan kleuren en texturen naar dit plein. Met een zorgvuldige selectie van planten creëren we een levendig en natuurlijk landschap dat gedurende alle seizoenen bloeit en floreert.

Voor de halfverharding hebben we gekozen voor het tijdloze karakter van Cottswold. Deze elegante keuze versterkt niet alleen de esthetiek van het plein, maar zorgt ook voor een praktische en duurzame ondergrond.

Bovendien hebben we gebruik gemaakt van hergebruikte klinkers uit het park voor de opsluiting van de halfverharding, waardoor we niet alleen een authentiek karakter toevoegen, maar ook bijdragen aan een circulaire economie.

Het resultaat is een plein dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook functioneel, ecologisch verantwoord en klaar voor de toekomst. Wij zijn trots op ons werk en nodigen u uit om het zelf te komen ervaren.

Sfeerimpressie

Neem gerust contact op met ons