Historie

Groenvoorziening Vogels is in 1963 opgericht door Dhr. A.F. Toon Vogels. Hij werkte als tuinman bij de PNEM in ’s-Hertogenbosch en is na enkele jaren voor zichzelf begonnen onder de toenmalige naam Groenvoorziening A.F. Vogels. In de begin jaren richtte het bedrijf zich hoofdzakelijk op het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen en bedrijventerreinen. Al snel kwamen de eerste vaste klanten, waarvan sommige zelfs nu nog vaste klant zijn bij Groenvoorziening Vogels. Langzaam groeide het hoveniersbedrijf uit tot een, voor in die tijd, middelgroot bedrijf met circa 10 werknemers.

In de jaren ‘70 is Gerrie Vogels in het bedrijf gekomen en begin jaren ’90 heeft hij het definitief overgenomen. Al vrij snel kwamen er enkele grote opdrachtgevers bij en is, onder zijn leiding, het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde groenvoorziener met circa 20 werknemers. Onder leiding van Gerrie heeft het bedrijf haar activiteiten verschoven van de particuliere sector naar overheidsinstellingen en bedrijven.

Vanaf 2005 is Remco Vogels in dienst getreden en is inmiddels de directeur van Groenvoorziening Vogels. Hierdoor is alweer de derde generatie van de familie Vogels werkzaam binnen het bedrijf en zal het familiebedrijf nog jarenlang voortgezet gaan worden.

Sfeerimpressie

Neem gerust contact op met ons