Maatschappelijk ondernemen

Samenwerking WSD-groep

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen in combinatie met de vraag naar ‘Social Return’ heeft Groenvoorziening Vogels een samenwerkingsverband opgezet met de WSD-groep uit Boxtel. Deze samenwerking biedt de WSD-groep mogelijkheden tot het plaatsen van zogenaamde P-wetters (Participanten die via een sociale werkvoorziening terug in het werkveld worden begeleid). De WSD-groep leidt de P-Wetters op en Groenvoorziening Vogels biedt werkzaamheden waarin zij zich kunnen ontwikkelen onder begeleiding van de WSD-groep.

De samenwerking heeft voordelen voor beide partijen. De WSD-groep heeft meer mogelijkheden tot het plaatsen van P-wetters, waardoor mensen van buiten de arbeidsmarkt de kans krijgen om zich te profileren op de arbeidsmarkt. Groenvoorziening Vogels krijgt werknemers beschikbaar die inzetbaar zijn onder begeleiding van de WSD-groep en draagt daarmee bij aan Social return.

Sponsoring

Buiten het bedrijfsleven om is Groenvoorziening Vogels op maatschappelijk vlak ook betrokken bij diverse (sport)verenigingen. Door middel van sponsoring wil Groenvoorziening Vogels bepaalde verenigingen helpen en stimuleren de activiteiten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Neem gerust contact op met ons