Stagair Hovenier/Groenvoorziener

Wie zijn wij
Groenvoorziening Vogels is een aannemer in de groensector met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van vrijwel alle voorkomende projecten in de groene ruimte. Het familiebedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote groenvoorziener. In een straal van ca. 50 km rondom onze vestiging in Gemonde werken wij voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeentes, projectontwikkelaars, sportverenigingen en wegenbouwers

Wat ga je doen
Heb jij groene vingers, ben je gemotiveerd en bezig met een groenopleiding BBL of BOL? Wij bieden je graag een stageplaats aan zodat je praktijkervaring op kunt doen binnen ons bedrijf ! In overleg met jou en je school bespreken we je ambities en wat jij tijdens de stageperiode wil leren. Binnen ons bedrijf kun je vele verschillende werkzaamheden uitvoeren en het gehele werkproces doorlopen. Wij kunnen je gevarieerde werkzaamheden aanbieden die uitgevoerd worden onder begeleiding van ervaren vakmensen.

Wat biedt Groenvoorziening Vogels jou
Een afwisselende stageplek, waarin jij kunt ontdekken wat bij je past. Onderhoudswerkzaamheden, aanlegwerkzaamheden of machinewerk.

Interesse?
Heb je interesse om bij ons te komen werken? Neem dan nu contact met ons op!

Groenvoorziening Vogels
T.a.v.: Remco Vogels
Hooghemertseweg 2b
5291 NG Gemonde

Tel: 073 551 21 43
Email: info@vogelsgroen.nl

Liever bellen over de mogelijkheden? Geen probleem.

Bel ons gerust met al je vragen omtrent solliciteren en onze vacatures op het volgende telefoonnummer: 073-5512143

Neem gerust contact op met ons